Je nieuwe viervoeter een warm welkom bieden: zo doe je dat

Dierenverzekering

Een nieuwe pup of kitten is een echte verrijking voor het hele gezin. Het is niet alleen heel schattig, maar ook nog eens gezellig. Maar hoe kan je jouw nieuwe viervoeter nou een warm welkom bieden? Wij leggen het je natuurlijk graag uit.

De juiste benodigdheden

Het begint natuurlijk bij de juiste spullen. Een bench/mand of kattenbak is de basis voor een warm welkom. Je hond of kat moet een plek hebben om zich terug te kunnen trekken. Bezuinig hier zeker niet op. Het moet fijn aanvoelen en – als het kan – een paar jaar mee gaan.

Zorg daarnaast ook dat je goede voedingsbakken hebt. Je hebt momenteel hele leuke, stijlvolle voedingsbakken die in hout of ander materiaal worden verwerkt. Maar je nieuwe pup of kitten is waarschijnlijk nog zo klein, dat het een flinke opgave wordt om te eten. Zorg dat je viervoeter bij haar eten en drinken kan.

De volgende tip is geschikt voor honden: een hondenriem. Vaak koop je een riem waarbij de halsband niet los kan. Heel handig, als je hond eenmaal volgroeid is. Maar als ‘ie nog klein is, is het aan te raden om een losse riem en losse halsband te kopen. Zo hoef je alleen een nieuwe halsband te kopen, mocht deze te klein worden.

En tot slot: speeltjes! Speeltjes zijn niet alleen belangrijk om energie kwijt te kunnen. Veel speeltjes voor honden en/of katten zijn speciaal gemaakt voor het behouden van een gezond gebit. Een speeltje kost je niet veel geld, dus dit moet je ook zeker niet vergeten! En door met je viervoeter te spelen, creëer je wat quality time en natuurlijk een band!

Dingen waar je niet direct aan denkt

Er zijn ook een aantal dingen die je misschien over het hoofd ziet. Een dierenverzekering is daar eentje van. Want waarom zou je die nodig moeten hebben? Wij kunnen je garanderen dat een dierenverzekering echt de moeite waard is. Stel dat er toch een gebitsprobleem voorkomt, dan kunnen de kosten aardig oplopen. Met een dierenverzekering krijg je een (groot) deel vergoed.

 

Hallo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *